Η Περιοχή

perioxi

Το Poseidon Beach Hotel βρίσκεται στο κέντρο της Ηπείρου, σε μία από τις ωραιότερες αμμώδεις παραλίες του Ιονίου πελάγους, μήκους 70 χλμ μέχρι την Πάργα το Ιόνιο Πέλαγος σε μια περιοχή που διατηρεί τη φυσική της ομορφιά αναλλοίωτη. Η Καστροσυκιά Πρεβέζης αποτελεί ένα ξεχωριστό τουριστικό θέρετρο καθώς συνδυάζει τοπία υψηλής αισθητικής και τόπους εξαιρετικού ιστορικού, αρχαιολογικού και οικολογικού ενδιαφέροντος. Αν αγαπάτε τις εναλλακτικές διακοπές και δραστηριότητες η περιοχή θα σας ενθουσιάσει!

Χιλιάδες επισκέπτες απολαμβάνουν εδώ κάθε χρόνο την ομορφιά και την γοητεία του ελληνικού καλοκαιριού.

Η Πρέβεζα

Η κομβική του τοποθεσία του ξενοδοχείου μας, προσφέρει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα σημαντικότερα αξιοθέατα & τουριστικά θέρετρα της περιοχής καθώς και σε πανέμορφα νησιά στο Ιόνιο Πέλαγος (Κέρκυρα, Λευκάδα, Παξοί) αλλά και στην πόλη της Πρέβεζας από την οποία απέχει μόλις 15’.

Η Πρέβεζα, μια μικρή παραθαλάσσια πόλη της Δυτικής Ελλάδας, γνωστή για το λιμάνι, την πανέμορφη μαρίνα και τα πολύχρωμα σπιτάκια που δεσπόζουν στα γραφικά στενά της, είναι ένα ζωντανό, φιλόξενο μέρος που αξίζει να γνωρίσετε από κοντά.

Ειδικά τον Αύγουστο, όπου διοργανώνεται και η γιορτή της σαρδέλας, η πόλη σφύζει από ζωή και μουσικές εκδηλώσεις ενώ τα παραθαλάσσια γραφικά της ταβερνάκια σερβίρουν μοναδικά εδέσματα για τους τυχερούς επισκέπτες.

Μια καταπράσινη πόλη στις όχθες του Αμβρακικού Κόλπου με πλούσια χλωρίδα και πανίδα, συνθέτει το τέλειο σκηνικό για ονειρεμένες ρομαντικές διακοπές