Μενού
Poseidon Beach Hotel room

Διαμονή

Για μια άνετη και παραδοσιακή διαμονή στην Πρέβεζα!

Το Poseidon Beach Hotel είναι κατάλληλο για οικογένειες ή παρέες και διαθέτει 54 δωμάτια, σχεδιασμένα για να προσφέρουν
μια μοναδική διαμονή με σύγχρονες ανέσεις, σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με υπέροχη θέα, την οποία μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες.

Ανακαινίστηκαν το 2010, ενώ μερικά διαθέτουν τζακούζι για μια ακόμα πιο χαλαρωτική εμπειρία.

Ανακαλύψτε τα δωμάτιά μας και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

καστροσυκια δωματιαPoseidon Beach Hotel roomPoseidon Beach Hotel roomPoseidon Beach Hotel room

Δίκλινο Δωμάτιο με Θέα στο Βουνό

Το Δίκλινο Δωμάτιο με θέα στο βουνό είναι ένα ευρύχωρο δωμάτιο. Προσφέρει χαλάρωση σε έως 2 ενήλικες σε ένα ήσυχο περιβάλλον με γήινα χρώματα. Το μπάνιο διαθέτει ντους, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την υπέροχη θέα στο βουνό από το ιδιωτικό τους μπαλκόνι, που είναι εξοπλισμένο με τραπεζάκι με καρέκλες.
Poseidon Beach Hotel Bar triple room moyntain view2Poseidon Beach Hotel triple room mountain viewPoseidon Beach Hotel Balcony4

Τρίκλινο Δωμάτιο με Θέα στο Βουνό

Το τρίκλινο δωμάτιο με θέα στο βουνό είναι κατάλληλο για μικρές οικογένειες ή παρέες καθώς μπορεί να φιλοξενήσει έως 3 επισκέπτες. Είναι ένα ευρύχωρο δωμάτιο με 3 μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, ενώ το ιδιωτικό μπαλκόνι έχει θέα στο βουνό.
Poseidon Beach Hotel double room sea side view3Poseidon Beach Hotel double room sea side view2Poseidon Beach Hotel double room sea side view

Δίκλινο Δωμάτιο με Πλευρική Θέα στη Θάλασσα

Το δίκλινο δωμάτιο με πλευρική θέα στη θάλασσα μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα. Με ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι, προσφέρει στους επισκέπτες μια άνετη διαμονή. Διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι με μερική θέα στη θάλασσα, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα από την άνεση του δωματίου τους.
Poseidon Beach Hotel triple room sea view2Poseidon Beach Hotel triple room sea view

Τρίκλινο Δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα

Το τρίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα διαθέτει όλες τις ανέσεις για μια μοναδική διαμονή 3 ατόμων στην Πρέβεζα. Είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι, καθώς και μπάνιο με ντους. Το μπαλκόνι του έχει υπέροχη θέα στη θάλασσα είναι εξοπλισμένο με τραπεζάκι και καρέκλες.
Poseidon Beach Hotel family room2

Οικογενειακό Δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα

Το οικογενειακό δωμάτιο με θέα στη θάλασσα αποτελείται από δύο δωμάτια που συνδέονται μεταξύ τους με εσωτερική πόρτα. Προσφέρει άνετες διακοπές σε οικογένειες ή παρέες, αφού μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 επισκέπτες. Διαθέτει μπάνιο και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα εξοπλισμένο με τραπεζάκι και καρέκλες, ώστε οι επισκέπτες να απολαύσουν τη μοναδική θέα.
Smart deal -10%