Μενού
Acheron River ποταμός Αχέρονταςposeidon beach hotel

Ποταμός Αχέροντας

Η Ελλάδα έχει πολλούς ποταμούς περιτριγυρισμένους από βουνά και έντονη βλάστηση, που θα κόψουν την ανάσα στους ταξιδιώτες. Ο ποταμός Αχέροντας, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο μας, είναι ένας από αυτούς. Έχει μήκος 64 χιλιόμετρα και περνάει από τους Νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας. Τα βουνά Παραμύθα και Σούλι που το περιβάλλουν σχηματίζουν ένα επιβλητικό φαράγγι.

Κάθε ταξιδιώτης που λατρεύει τη φύση θα απολαύσει το τοπίο καθώς περπατάει δίπλα στον Αχέροντα. Η πιο συνηθισμένη διαδρομή διαρκεί 15 λεπτά με τα πόδια, με 5 έως 10 λεπτά να είναι περπάτημα μέσα από την κοίτη του ποταμού. Στο πλάι του Αχέροντα υπάρχουν επίσης εστιατόρια, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν ποταμίσια πέστροφα.

Αν σας αρέσει η περιπέτεια, ο ποταμός Αχέροντας είναι ο κατάλληλος. Δοκιμάστε ράφτινγκ, κανό ή ποδηλασία βουνού. Θα βρείτε πολλά ταξιδιωτικά γραφεία που οργανώνουν αυτές τις δραστηριότητες με απόλυτη ασφάλεια. Για εσάς πάλι που αγαπάτε την ιστορία, ένα ταξίδι στο Νεκρομαντείο είναι η ιδανική επιλογή. Το Νεκρομαντείο είναι ένα αρχαίο ιερό με πλούσια ιστορία, αφιερωμένο στον θεό Άδη.

Poseidon Beach Hotel Loyalty Club -15%